Voorwaarden

Abonnementen zijn tot wederopzegging tenzij anders vermeld en worden na afloop automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd (opzeggen kan wanneer u dat wilt). Opzegtermijn is 1 maand.
Opzeggen abonnement: schriftelijk, telefonisch of via e-mail bij de klantenservice, minimaal 3 weken van tevoren.

Heeft u vragen over uw abonnement? Kijk hieronder voor de meest gestelde vragen.

1) Kan ik een postbus- of napo adres gebruiken voor een abonnement? 
Welkomstgeschenken worden niet geleverd op postbus- en napo adressen. U kunt wel een postbus- of napo adres gebruiken wanneer u kiest voor een kortingsaanbieding.

 

2) Waar kan ik mijn abonnementsnummer vinden? 
U vindt uw abonnementsnummer op uw acceptgiro of op het adresetiket van uw magazine.

 

3) Wanneer krijg ik een acceptgiro / betalingsformulier voor de betaling van mijn abonnement? 
De acceptgirokaart / het betalingsformulier wordt als adresdrager bij het eerste tijdschrift meegestuurd.

 

4) Hoe geef ik een adreswijziging door? 
Uw nieuwe adres geeft u minimaal 3 weken van tevoren door per post aan de klantenservice of stuur direct een e-mail naar: abo.living@vipmedia.nl

 

5) Stopt mijn abonnement automatisch? 
Nee, tenzij expliciet anders vermeld, zijn alle abonnementen die u afsluit tot wederopzegging en worden automatisch verlengd voor onbepaalde tijd.

 

6) Als ik iemand een cadeauabonnement geef, moet ik dan zelf het abonnement opzeggen of degene aan wie ik het abonnement cadeau doe? 
Nee hoor, opzeggen is niet nodig. Cadeauabonnementen die u aan iemand anders geeft of heeft ontvangen van iemand anders, stoppen wel automatisch.

 

7) Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?
Opzeggen kan schriftelijk, telefonisch of per e-mail aan onze klantenservice en minimaal 1 maand voor afloop van de abonnementsperiode.

 

8) Ik heb mijn magazine deze maand niet ontvangen. Hoe en wanneer krijg ik het alsnog? 
U kunt uw klacht doorgeven aan de afdeling klantenservice (abo.living@vipmedia.nl) en het tijdschrift wordt binnen 10 werkdagen gratis geleverd.

 

9) Mijn magazine is beschadigd bezorgd. Kan ik een nieuwe ontvangen?
Ja, dat kan geheel kosteloos. U gebruikt hiervoor het e-mailadres van de abonnementenservice: abo.living@vipmedia.nl (NL + B).

 

10) Ik woon in het buitenland; kan ik me dan ook abonneren op Scandinavian Living? 
Als u niet in Nederland of België woont, kunt u gewoon een abonnement nemen op het magazine. Een halfjaarabonnement is helaas niet mogelijk. Verder zijn wij door de hogere verzend- en handlingskosten dan wel genoodzaakt een ander tarief te rekenen. Voor een abonnement op Scandinavian Living betaalt u dan € 59,80 voor 6 nummers. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice of mail direct naar abo.living@vipmedia.nl

 

11) Wat moet ik doen als ik andere vragen heb over mijn abonnement op het tijdschrift? 
Als u vragen of wijzigingen hebt met betrekking tot het abonnement op het tijdschrift Scandinavian Living, of als u oude nummers wilt nabestellen, kunt u contact opnemen met de klantenservice of stuur een e-mail naar abo.living@vipmedia.nl

 

12) Kan ik mijn abonnement voortijdig opzeggen?
U kunt na het verstrijken van de eerste proefperiode van uw abonnement, uw abonnement maandelijks opzeggen. Indien u expliciet vermeld dat u geen gebruik meer wilt maken van de verlengingsperiode waarvoor u het abonnement bent aangegaan, dan kunnen wij uw abonnement direct stopzetten. U krijgt dan het resterende bedrag netjes teruggestort op uw rekening. Wij houden hier echter wel € 3,00 administratiekosten op in.

13) Wanneer kan ik mijn welkomstgeschenk verwachten?
Het welkomstgeschenk wordt uiterlijk 3 weken na betaling bezorgd. Een welkomstgeschenk is leverbaar zolang de voorraad strekt. Mocht het zo zijn dat het welkomstgeschenk van uw keuze niet meer leverbaar is wordt u daar zo spoedig mogelijk van op de hoogte gesteld. U kunt dan een ander welkomstgeschenk uitkiezen. Welkomstgeschenken en kortingen worden eenmalig bij het afsluiten van een abonnement gegeven.

Zit het antwoord op uw vraag er niet tussen, dan kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice: abo.living@vipmedia.nl


Copyright © Vipmedia 2024 - Privacy statement